lørdag den 13. marts 2010

Produktiv hamstring


Det har godt nok været en lidt hektisk dag i dag - Simon skulle til jobsamtale, og bagefter skulle vi fræse afsted, for vi har købt en halv gris til fryseren. Det var simpelthen så hyggeligt. Der blev talt med tyk dialekt og tø-hø'et en del. Det viste sig - som det ofte gør i små samfund at vi kender en masse af de samme mennesker og nærmest er i familie. Det er nu alligevel så pudsigt at støde på en, der kender de samme mennesker som én selv, selvom vi aldrig har mødtes tidligere. Så nu er der øko-gris på frys.
Da vi havde fået pakket fryseren og luftet hundedamerne, skulle vi afsted igen - Silvan har i denne uge nemlig et brandhamrende godt tilbud på kapilærkasser til vores lille drivhus, så de skulle lige med hjem. Vi blev enige om, at den ny Ikea nok også måtte besøges. Den er godt nok stor - uha da. Med fare for at lyde utilfreds - for det er jeg ikke - så kom vi sådan til at snakke om, at selvom den er flot og der er alle de produkter med svenske drengenavne man overhovedet kunne ønske sig og mere til - så er det bare ikke helt det samme. Det halve af at skulle i I kea er køreturen til Århus - og ikke mindst Ilva ved siden af. Kørekaffe, stop for at spise is, tøsesnak og fnisen. Men det er da dejligt at det nu ligger en spytklat fra mit job, så man lige kan hente de ting man mangler i stedet for at skulle lave lister i lang tid i forvejen - nu kan man bare tage en masse små ture derud, så det er jo også meget nemmere. Min faster arbejder derude, så det blev også til pænt goddag til Faster Lissi. Hun var helt mør - det har vist været en hård opstart derude - jeg ved hun har jobbet rigtig mange timer op til åbningsdagen.
Nu er vi endelig landet på matriklen - og Simon har sat steg over til aftensmad og vi har gang i tutti-fruttien, som er fyldt med kirsebær. Desuden skal vi prøve at lege med ribs. Det bliver spændende at smage resultatet. Det har simpelthen været en dejlig - men hektisk- dag. Både Simons og mine fusser er ømme, så nu skal sofaen besøges, mens vi venter på at høste dagens arbejde. I morgen står den på lækker brunch med de søde naboer - og så bare lidt tiltrængt afslapning :-)

Har du haft en dejlig dag?

Ingen kommentarer: