lørdag den 6. marts 2010

Pift pift - det houske drivhus er en realitet!


Sikke en dejlig dag - den var lidt hård på job, men der er sket så mange dejlige ting for mig i denne weekend. Dejlige nyheder fra skattebassen, lønforhøjelse og fede fund på loppis. Derudover er der lige fløjet et drivhus ned i skødet på mig - gratis! Jeg skal selv pille det ned men det vil ikke koste mig en rød øre. Så fedt det er! Jeg har allerede fyldt det op med spændende planter - også gratis! Det bliver en god sommer, kan jeg mærke! - Nu må de der plusgrader godt kigge frem!
I aften kommer der et par naboer over og vi skal spille bingo banko på Tv2 - så hyggeligt!
I morgen kommer til at gå med at jobbe - og skøjte igennem alle mine havebøger. iiiih.... jeg kan allerede smage tomater, chili, chokoladepeber, blå og grøn vin, krydderurter og alt det andet, som der sikkert ikke er plads til! Hurra for forår!

6 kommentarer:

Susi Rydahl Sørensen sagde ...

Det må man sige er en dejlige ting.
Drømmer også om et drivhus i gl. træ.
Men manden siger han har nok at se til...
Men en skønne dag, så får han nok tid.
Tillykke med det, glæder mig til at se hvad du tryller frem i dit fine drivhus til sommer.
Ja! kom nu du danske sommer...
Knus Susi

Pia Sloth sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Huset i Hou sagde ...

Vi skal igang med tegninger og planlægning nu her når jeg kommer retur fra arbejde, så mon ikke det skal blive en succes.
Jeg er sikke rpå, du også får et drivhus en dag - lige pludselig.
Den sommer lader godt nok vente på sig!

Sus sagde ...

Så kan det næsten ikke blive en bedre dag, hva? Hvor bliver det dejligt med drivhus. Jeg glæder mig til at høre, hvad du skal dyrke :)

Margith sagde ...

Tillykke med drivhuset, vores er også et gratis nedtaget drivhus og hvor havde vi mange gode timer der sidste år, glæd dig.

Tina Liel sagde ...

Sikke da en fantastisk weekend bliver helt glad af at læse om den. Sådan et drivhus er skønt og det gør det ikke dårligere at det var gratis. KNUS♥