onsdag den 31. marts 2010I går var vi en del i haven - vi vidste stadig ikke hvor drivhuset skulle stå, så der blev flyttet rundt med pinde - til stor moro for naboerne. Men vi fik da bestemt, hvor det skal bo, og i dag skulle gå med at få gravet jord af, så vi kan få lagt fliser, men det regner jo! Vi håber på opholdsvejr senere og jeg har en hot date med en vognmand, der skal komme med et læs sand senere i dag. Jeg glæder mig rasende meget til at få terrassen og drivhuset færdigt, så jeg kan få det i brug. I ren iver er der købt en ny kuglegrill over nettet her til morgen, så nu må solen gerne indfinde sig.
Ellers står den på tøjvask og rengøring, så her kan være fint inden mine kongelige påskeæg bliver fundet frem. :-) Det bliver en praktisk og hyggelig dag i dag - det er jeg sikker på.

3 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Jeg kan lige se det for mig, I render rundt med de pinde, men nu håber jeg I fandt det sted i haven, hvor I får det meste sol.
God Påske!
vibeke

Pernille på 1. sagde ...

Rigtig god fornøjelse med det hele, håber at I fandt det perfekte sted.
Knus

Huset i Hou sagde ...

Vibeke - ja, det så vist lidt sjovt ud med de pinde. Vi har fundet et helt perfekt sted til drivhuset, så det var ikke spildt arbejde :-)
Pernille - tak skal du have - det gjorde vi helt sikkert