onsdag den 6. maj 2009

Oversize mikado


Varmen i Hou er dyr. så dyr, at det for nylig er lagt om, så vi får varme inde fra Aalborg. Vi spæder til ved at benytte den indbyggede pejs, vi har. Så der skal træ til. Der har lige været en vognmand med et ordentlig læs. Simon er ikke kommet hjem endnu, så jeg tog imod ham alene. Jeg er så imponeret over, hvor præcist han kunne styre den store lastbil. Selv var jeg vist ikke til meget hjælp, men jeg tror han godt kunne lide ros. Han kunne lige kaste rundt med en af stammerne, der trillede udenfor.
Så min søde mand bliver træt i aften, når vi går i seng - og så på en onsdag (tø-hø)
Imens hersker der en lille strikkekonkurrence - eller - jeg konkurrerer. Hun er lige startet på en sok og jeg har det meste af formiddagen kæmpet for at hun ikek skulle 'overhale' mig - det er nu sket - øv. Men det er nok ikke specielt svært at overhale mit nobegynder tempo. Hun har lovet at bage pølsehorn senere - hun er tilgivet hån og latter. Dejligt at have gæster til at servicere. Det er nu mest fordi hun er eminent til at lave pølsehorn, så det får vi tit, når vi er sammen. - og hendes er bedst!

7 kommentarer:

Anette sagde ...

dejligt med sådan et læs træ - men det er hårdt arbejde at mosle rundt med sådan noget. Pølsehorn i vente... det lyder da virkelig som om i hygger igennem. God onsdag.

Pernille på 1. sagde ...

Lyder hyggeligt med sådan en strikkekonkurrence og pølsehorn det er da ikke dårligt.
Jeg så burger hos Klidmoster så det er menuen i dag, nu skal der lige bages boller til det :)
Knus

Samtal från min trädgård sagde ...

Pölsehorn, det var godt nok länge siden det blev serveret her. Dejligt at kunne fyre, både for varmen og for syns skyld.

hjerteveninde sagde ...

De der mikado pinde giver helt sikkert dobbelt varme. Når de skal kløves/slæbes og når der er i din pejs.

Elsker den varme :o)

Madame sagde ...

Haha, det er måske MissMuffin, du konkurrerer med i strikketempo? Jeg håber, at pølsehornene var en succes.
Dejligt at I har en pejs - vi nyder også at bruge vores brændeovn, så varmeregningen bliver lidt billigere :-)

Det gule hus sagde ...

Hvor i hygger - dejligt. Og din udestue ser mætig hyggelig og fin ud.

Huset i Hou sagde ...

Anette - ja dete r lækkert med træ - selvom det jo skal ligge længe og tørre. Pølsehornene var bare så lækre.
Pernille - Jeg tabte stort i konkurrencen. Jeg fik lavet det meste af første sok - hun næsten to sokker.. - jeg 'socks' lidt.
Det lyde rlækkert med de burgere . jeg skal da lige forbi og snage billeder :-)
Samtal - ja dte er heller ikke for tit vi får dem, men min veninde er helt eminent til at lave dem, så når hun tilbyder, så siger jeg ikke nej :-)

Hjerteveninde - ja, jeg elsker ild i pejsen - det gør hundedamerne også - så ligger de på værste diva-vis foran og nyder varmen.
Madame - ikke just Missmuffin. hun kan ikek strikke endnu. Men engang når hun kommer forbi har vi aftalt, at hun skal have det lært.
Det gule hus - ja, jeg er kommet i hel god træning i hygge.. hi hi - og tak skal du have :-)