søndag den 24. maj 2009

Bom chi chi - bom chi chi


Sådan lød det hele eftermiddagen i går, og lyden har forfulgt mig siden. Mens alle andre i området var inde og nyde det store karnevalsoptog inde i Aalborg, var vi til 70 års fødselsdag. Her var der to musikanter, med en rytmebox, der kun sagde denne lyd. Jeg har det svært med harmonikamusik - jeg bliver enormt søvnig af det! Da jeg var lille, blev jeg engang imellem passet hos min oldemor, hvis mand spillede harmonikaplader, mens man fik en hoppe ridetur på knæet - og det var 100% sikkert at jeg faldt i søvn efter 2 min. Sådan virker musikken stadig på mig. Det var en hård eftermiddag. Hyggelig, men hård - vi fik SÅ meget at spise... - og alle rollatorerne og gangstativerne gav den virkelig alt hvad den kunne trække med 'skål'-sangene bravo bravissimo, hun skal leeeeve og ikke mindst og huuun er så uuung (host host) og så yndig ser hun ud. Simon var ikke langsom til at aftale, at jeg kørte hjem - så snu han er! Jo jo - en ganske hyggelig og traditionel fødselsdag med høne i skal, buffet og islagkage inden der til sidst blev serveret skrub-af-suppe. Det var en dag hvor der blev snakket, grinet og hygget en masse.

I dag har vi bare hygget og snakket - men der er da vasket tøj og cyklerne er blevet vaskede. Vi har aftalt en cykeltur efter arbejde i morgen - jeg glæder mig allerede.

Ellers har det bare været en hyggelig og dejligt afslappet søndag - og som du kan se på billedet, har aftensmaden også været super nem - men lækker.
Alt i alt en dejlig weekend - har du haft en god weekend?

6 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Du har været udsat for mit største mareidt så jeg syntes at du har klaret det flot

Jeg kan slet ikke klare når de går igang med hun er så yndig og alt det. Nu er jeg også vokset op i et helt andet miljø så det er så fremmet for mig.

Hos os har der altid været jazzmusik og mange andre kunstnere.

Dejlig dejlig mad. jeg bliver helt sulten, men det er vist ved at være for sent i dag.

Knus

Fru E sagde ...

Jeg er hverken til harmonikamusik eller "happy Hammon" orgel. Synes det er r-kedelidt.

Jeres aftensmad ser lækker ud :o)

Huset i Hou sagde ...

Det er bestemt heller ikke mit foretrukne musik - men de ældre eeeelsker det åbenbart. Jeg er heller ikke vokset op med suppe steg og kage fester. Det har altid været mere frit og afslappet - man er ikke bundet til samme bord så længe. Mine forældre er heldigvis så unge, at bands som DAD og Runrig er et hit istedet... hi hi
-det var også en god god sandwich.

Frau Putz sagde ...

Du får al min medfølelse!
Jeg HADER midaldrende mænd som klasker på kinoorgel og "roder lidt mæ æ rytmebox"! Tilmed har de en tendens til totalt at overtage festen - og lægge op til små "sanglege" som f.eks. "alle-skal-skråle-med-på-hvor-ung-og-yndig-den-gamle-tandløse-oldemor-er"...
At du så tilmed ikke kunne drikke dig fra sans og samling... Det kan faktisk gøre det udholdeligt, hvis man er totalt pissed :o) - men er sjældent særlig velset til sådanne lejligheder...
Det eneste gode er, at alting får en ende!
Og at vi SELV er herre over vores egne fester og musikvalget her :o)

Huset i Hou sagde ...

Ha ha - ja, heldigvis skal de fleste i den aldersklasse jo hjem tidligt, fordi hjemmehjælpen kommer og ordner støttestrømperne... hi hi.

Madame sagde ...

Hihi, åh det var virkelig morsomt at læse - og vi kender jo alle sammen den slags fester :O)
Jeg er helst fri, men det kan man jo ikke være bekendt ;-)