onsdag den 6. maj 2009

Kaffedate


Jeg fik besøg meget tidligt i morges. Det er så hyggeligt at have en at starte første rigtige feriemorgen op sammen med. Hun havde morgenbrød med og vi har bare hygget her på hver sin sofa siden, med morgentv, Hundedamerne (især Andrea elsker hende!), sladderblade, alm sladder, strikketøj og hinanden. Hun er en af dem, der kender mig bedre end jeg selv gør, kan selv finde ud af at gå i køleskabet, hvis hun bliver sulten og så er hun bare god at være sammen med, når jeg har mange tanker. Ikke fordi vi faktisk snakker om de ting, der fylder, men om alt muligt andet, så tyngden ligesom siver ud af kroppen. Ligenu får hun lige en formiddagslur, og jeg får blogget lidt. Det er rart, hun ikke er 'gæst' her, når hun er her. Min sok, som jeg tidligere har vist billeder af måtte igen igen lade livet, for den var så stor at en af gorkerne fra Fragglerne ville kunne passe den, så nu prøver jeg igen. Jeg får hjælp til hælen, når jeg kommer så langt - rart med en strikkecoach - lige på den anden sofa!

3 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Det er en dejlig morgen du har haft, det er skønt med veninder, som man bare kan "være" sammen med.
Det er en stor gave, som jeg kan høre du påskønner..
Du må have en forsat dejlig dag.

Pernille på 1. sagde ...

Du får da genanvendt dit garn nogle gange :)
Dejligt at du er sammen med din veninde.
Kan du have en dejlig dag

Huset i Hou sagde ...

Mette - ja, jeg er så glad for hende. Hun er den rene terapi til tider. Jeg er glad for, at jeg også får mulighed for at gøre gengæld :-)
Pernille - ja, så kan det godt være jeg giver en del for garnet, men det giver mig jo så trippel glæde... he he. Ja, hun er dejlig.
God dag til jer også.