torsdag den 21. maj 2009

Jeg er den rigeste i verden!

Dagen i dag har været en af de bedste - og jeg er sikker på, at jeg vil huske tilbage på hvor dejligt vi har haft det i dag. Hovedsageligt på grund af de to her:
Det er to af mine tre søskende. Vi har simpelthen haft det så sjovt i dag. Simon og jeg gik rundt ude i haven her til morgen og kiggede på de ting der er sprunget ud siden i går. Vi blev enige om at spørge min søster, om hun ikke tog sin familie med ud til os, så vi kunne bage snobrød. Min brør skulle ud til hende i dag, så vi blev enige om, at jeg købte ind, og så kom de om eftermiddagen. Inden var jeg lige forbi dem og de ville lige vise mig, hvordan de ser ud på lørdag: Må jeg præsentere: Min søster Guldkaramellen hende selv og min bror - mediefænomenet Sidney Lee, som nok bedst kendes fra Singleliv på Kanal 4 og boksekampen på ca. 4 sekunder mod Stig Tøfting. Inden aftalen med mine søskende skulle jeg lige på jagt efter snobrødspinde, og i Hals holdt spejderne marked, så jeg smuttede lige forbi for at se om de liiiige skulle have en idé til hvor jeg fandt nogle pinde. De var super hjælpsomme og fortalte, at de kunne fås i Storkøb nede ved havnen. Når jeg nu alligevel var der, kiggede jeg liiiiiige boderne igennem.
Jeg fandt denne fine 'Velbekomme'- madkasse til 5 kr. Som du måske kan se, er der endnu en i baggrunden. Den nye skal jeg bruge i den strikketaske, som jeg også er lidt på jagt efter. Jeg vil så gerne have en, der er hjemmesyet - jeg er bare ikke dygtig nok til at lave en selv endnu, så jeg håber, jeg kan få lidt hjælp af et familiemedlem, som er knaldgod. Ellers kan man vel også købe dem færdige - jeg forestiller mig bare en der er syet af forskellige glade rester. Jeg vil gerne have små ting som en lille saks, en stoppenål omgangstæller og lignende i madkassen.

Jeg fandt også lige 12 stks af de her glas - de skal bruges til den kølige asti, som skal drikkes på vores terrasse ved mange lejligheder - til 20 kr for dem allesammen. Røverkøb!


Jeg var også lige forbi Faster Mette, som har en blog jeg følger. Hun laver de fineste ting! Så da hun fortalte, at hun havde sat ting til salg på Trendsales, skulle jeg klart benytte muligheden for at få fingre i hendes fine søde ting. Jeg valgte de her:

Den blå skal ligeledes bruges til ting som målebånd og lignende. Den fine røde skal ligeledes bruges i et forsøg på at holde styr på alle de ting, der ellers bliver væk i den store taske, som jeg altid slæber med mig- mobillader, headset, en pilleæske, læbepomade osv. Jeg skal klart holde øje med Faster Mettes ting fremad også. De er bare så finde og søde!
Så kom jeg hjem og lige efter kom mine søskende. Vi har grinet og fjollet og snakket det meste af eftermiddagen. Der blev bagt snobrød, grillet marshmallows (hvor man smækker mariekiks om... møøms), poppet popcorn over bål. Vi har leget og hundedamerne har vist rigtig mange gange, hvor gode de er til at drible med en bold, slappet af og bare hygget. Jeg er så glad for mine søskende. Tænk, at de mennesker, som jeg som teenager synes var forfærdeligt irriterende og meget i vejen er nogle af de bedste mennesker jeg kan være sammen med i dag! Jeg føler mig bare så rig! Det gode er, at de begge har kærester, som er lige så søde og sjove. Det har bare været en knald god eftermiddag.


Sidst på eftermiddagen fik vi lige et spil kongespil - jeg fik storsmæk -Jeg er SÅ dårlig til at ramme de der klodser, så til sidst fik jeg min bror til at moone det andet hold, for lige som at afværge koncentrationen - vi tabte alligevel. Lige nu er jeg lige kommet ud af badet - vi STINKER af bål og spejderlejr, og vi - og hundedamerne- er vist færdige for i dag. Jeg skal vist bare se resten af dokumenteren om Gasolin og så tidligt i seng - det er arbejdsdag i morgen og bagefter skal jeg ned at se Miss Muffins kolonihavehus. Hvad har du lavet i dag?


8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Sikke en god dag, du har haft! (jeg er vild med mooning-detaljen! :D)

Jeg har både nået at rydde op og lave en masse mad til gæsterne, der kom til frokost, og her til aften har jeg fjollet en del rundt på nettet, mens jeg har bagt lagkagebunde og lavet lagkagefyld. Jeg burde tage resten af opvasken, men jeg har besluttet mig for at overlade den til gemalen, så han kan klare den i morgen.

Signe sagde ...

Hej

Det lyder da som en super dag - og skønne søskende du har. Jeg har kun 1 søster, men hun beriger også mit liv dagligt, og jeg ærgrer mig tit over at hun bor i Kbh.
I dag har jeg bagt Anarkistens chokoladekiks med den ældste datter, ordnet haven efter at vi har fået nyt hegn (nu kan jeg endelig komme till krydderurte-krukkerne igen), og ellers bare slappet af.
Lige et tit: Læg da et link ind til Faster Mettes blog, så vi andre også kan blive beriget med hendes skønne ting :-) Jeg skal da bestemt huske at kigge efter hende, når jeg til sommer skal være adskillige uger i Hou, og selvfølgelig skal på marked i Hals!
Hilsen Signe

Huset i Hou sagde ...

Piskeris - ja, den var snedig, selvom det ikke virkede helt. Jeg tror også jeg ville efterlade opvasken hvis jeg kunne. Jeg har også en plan om at ville lave lagkage i den nærmeste fremtid - jeg har set en rigtig fin en hos Anarkisten .-)
Signe: Du kan finde Faster Mette i min læselist ude i siden - du kan også se hendes fine ting på trendsales.dk - her skal du blot søge på Faster Mette :-) Hun fortalte også, at hun ville have stand på onsdagsmarkederne i løbet af sommeren :-)

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige ting du har købt! Jeg bliver helt nostalgisk over at se madkassen med 'Velbekomme' - de var moderne, da jeg var bittelille, og jeg havde sådan en.
Det var rigtig spændende at læse om dine oplevelser og om dine fine køb :-)
Ha' en god fredag!

hjerteveninde sagde ...

Dejlig dag I har haft. Din overskrift rammer helt plet synes jeg. Rigdom.

Anonym sagde ...

Det lyder som en skøn dag du har haft. Jeg får da den vildeste lyst til Snobrød nu, der er jo bare ikke noget bedre end et branket brød *lol*

Og egentlig meget dejligt at læse, at der er andre der heller ikke kan finde ud af kongespil. Jeg føler mig ote hele alene :D

Mette Thrysøe sagde ...

Hej Pia
Det ser da ud til, at dagen blev rigtig hyggelig :) Jeg gik også lidt amok på spejdernes marked :)
Tak for alle roserne...
(Faster) Mette

Maria sagde ...

Ahhh, hvor herligt.
og nu ligger jeg altså flad her, af guldkaramellen og Sidney lee. Hvor fedt.

KH Maria.