mandag den 18. maj 2009

Ekstranummer


I går fik vi lækker sommermad, som tændte stjerner i øjnene på Simon, der blev lige så glad, da jeg fortalte, at vi havde rester tilbage af kyllingesalaten med fine ærter og sommersalat samt grovpita, så det er også det menuen står på i dag - og så pandekager med jordbærskum til dessert.

- Jeg tror jeg får fine stjerne i bogen i dag :-)

Det er rart at vide, at han ikke kun glædes over menuen, når den er avanceret og kræver lang tids forberedelse. Enkel sommermad er et hit!

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det er det helt bestemt! Mad behøver ikke at være fancy for at smage godt (men det er nu sjovt at prøve noget nyt :)).

Da jeg havde fødselsdag i marts, bad jeg gemalen om at stå for madlavningen. De senere år har vi ellers spist ude på min fødselsdag, men jeg er blevet skuffet tre år i træk - også selvom flere af stederne ikke lå i den billige ende. Men vi skulle være hjemme i år, og så spurgte jeg ham, om ikke han ville lave spaghetti. Jeg mener helt seriøst, at det er den bedste spaghetti, jeg nogensinde har fået! Øj, hvor var den god! Og den slog altså restaurantmaden med mange længder :-)

Frau Putz sagde ...

Simple does it!
Det ser ganske lækkert ud - og jeg elsker sommerens kolde retter :o)

Huset i Hou sagde ...

Pikeris - ja, nu er det sæson for enkle retter - råvarerne gør jo hele arbejdet - det er SÅ snedigt!
Det lyder som en god omgang spaghetti - og ofte er det jo selskabet der er det bedste krydderi (føj, en kliché jeg lige fik fyret af dét, but I'm sticking with it :-))

Nille sagde ...

Det er et ret smart trick det med denne sunde aftensmad - så man kan få pandekager bagefter!!! Snu er det ;-)

Pernille på 1. sagde ...

Det lyder sørme også lækkert så det er sikkert at du får fine stjerner i bogen :=
Jordbærskum lyder mums

Knus og god dag