fredag den 8. maj 2009


Dagen i går var lang - og hyggelig. Jeg skulle hente Simon fra job - han havde noget afspadsering, så det blev en kort dag. Så skulle vi lige køre veninden hjem og benyttede muligheden for at svinge forbi Saltum. Som jeg har skrevet i tidligere indlæg er jeg helt vild med Saltum. Jeg var et smut i Pottehuset, hvor jeg købte kopperne, som du kan se på billedet og i Bindestuen, som efterhånden kender mig ret godt (avs mit mastercard). Her fik jeg købt noget mere Noro, som skal bruges til et sjal. Jeg blev også introduceret for Cherry Three Hill garn, som er ikke mindre end fantastisk. det er prisen også, så det må blive en anden gang - hvis jeg skal betale så meget for garnet, vil jeg først have et projekt planlagt først. jeg vil lige benytte lejligheden til at informere om, at der er uldfestival i Saltum i næste uge. Jeg skal klart derop igen - av mit mastercard! Min mor skal med, så jeg er sikker på det bliver hyggeligt. Du kan læse mere om det på dette link: http://www.uldfestival.dk/


Vi var også en tur forbi slagteren deroppe, som også blev bekendte med mit mastercard... hov. Vi købte også et par sandwiches som vi nød i Nørlev. Der blæste en del, så det blev inde i bilen, desværre. Vi ville gerne se den spækhugger, der er strandet, men vi kom desværre for sent.

Så gik turen hjemad - vi skulle hjem til Hundedamerne, som fik en god løbetur inden vi skulle til spisning hos min mor. Der var linet op med en masse smørrebrød og god snak. Min søster tog tidligt hjem med niecen, og så skulle min lillebror have storsmæk i Bezzerwizzer. Vi var hjemme over midnat, så dagen i dag startes med små skridt. Hvad skal du bruge Bededagsferien på?

5 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Uh det ser spændene ud med den uldfestival.
Jeg syntes det er god ide at stikke et sjal..
Har du en nem og god opskrift ?
Norogarnet gør jo det meste, så en enkel opskrift er god.Det skal nok blive en succes..

Anette sagde ...

Kopperne er rigtig flotte - jeg kan godt forstå du bare måtte købe dem! Rigtig god dag til dig og hundedamerne. Vi skal til (endnu) en fødselsdag ved en niece i dag. Vores hund har lige været en tur ude - det øser ned så han er plaskvåd nu :D

Gitte sagde ...

Lyder dejligt med en tur til Saltum. Vi er nogle piger som har planlagt at tage afsted på lørdag. Men uha som tiden går, synes der var lang tid til festival.

I dag - den er afsat til konfirmation.....

Huset i Hou sagde ...

Mette - ja, jeg tror, det bliver brandhyggeligt. Jeg har ikke en opskrift endnu, jeg håber at finde en superfin - og ikke mindst nem en. Hvis du har en på lager, vil jeg blive super glad :-)
Anette - ja, jeg har lidt forskellige kopper fra Greengate. jeg vil helst have forskellige slags, så det hele ikke bliver for pænt og nydeligt. Det er da ikke dårligt med alle de hyggelige fødselsdage. men du har ret - det er tit fødselsdage kommer i 'klumper'. Det gør de i hvert fald i både min og Simons familie.
Gitte - hvor er det fint at i er mange der tager afsted - jeg tror det bliver en rigtig god tur. :-)

Det gule hus sagde ...

afslapning stor øverst på min "to do liste" og det er jeg god til - Gode bededag til dig og Simon
:-)