lørdag den 2. maj 2009
Der var, som tidligere nævnt ikke så meget rød fane over min 1. maj i går. Jeg jobbede til kl. 18, så der var det jo nærmest slut. I stedet fik vi afleveret vores vanddunk, som ellers har samlet regnvand fra taget til et godt bekendtskab vi har i min hjemby. Hun er en meget stor haveentusiast, og er blevet meget glad for dunken. Vi byttede over med 7 georginer, og det er jeg svært godt tilpas med - genbrug af tingene og nye blomster til haven - det kan vist ikke blive meget bedre :-). Hvis du en dag kommer i nærheden, vil jeg anbefale dig at smutte forbi - hun sælger nemlig en masse forskellige planter til yderst rimelige priser. Blandt andet har hun lige fået en new zealandsk lilla ting, som jeg nok er nødt til at skal anskaffe mig. Du kan besøge hende her: http://www.asaa-stauder.dk/ Hun er en meget frisk og farverig dame, som elsker sin have og som på hobbyniveau sælger ud af de planter hun har. Hun har allerede en del klar til salg - og så er der jo mulighed for at købe prima ost inde ved siden af ved samme lejlighed. Lige nu er hendes have dog under rekonstruktion, for mejeristen ved siden af har købt nabogrunden med henblik på udvidelse. Der har de lavet en aftale om at hun får den del af grunden som ligger op til den nye bygning, som kompensation for den roden og regeren der nu kommer til at foregå. Så i øjeblikket er der parkeret en kæmpe CAT som graver rundt. Heldigvis er de søde og hjælpsomme med omlægningen. Damen er over 60, så det er begrænset hvor hårdt arbejde hun selv kan overkomme. Jeg er spændt på at se hendes have når det nye stykke jord er lagt til.


I dag skal jeg bruge til at få renset mine gulvtæpper og så udnytte chancen for at være ude i det gode vejr, mens tæpperne tørrer. Vi skal samtidig have lavet 'hønsegård' i udestuen, som Simon kalder det. Vi skal have placeret en sofa, som jeg har fået af min søster i går. Den kunne ikke bo hos hende mere i det nye hus, så nu har jeg overtaget og jeg er sikker på, den ikke får hjemve. Jeg er allerede rasende glad for den. Simon har købt en gasvarmer derud til og laver ligeledes strøm derud, så jeg kan få en lampe i loftet. I aften skal vi til spisning hos svigerbassen. Hun er brandgod til at lave mad, så vi er garanteret lækker aftensmad. Hvad skal du lave i dag?

9 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Godmorgen - ja, først skal yngste afsted til FDF musik hele dagen, øvedag med orkesteret - stor koncert står for døren, så der skal ekstra øves... inviterer mine forældre herud, de kunne ikke komme den anden dag, da jeg havde fødselsdag - så lidt rengøring og klargøring til aftensmaden ;-)) ha´ en god dag...

Huset i Hou sagde ...

Kirsten - Mange tak skal du have. Dengang jeg var barn spillede jeg også i garde. Det var dog den lokale garde, men vi var da i barcelona und alles. Det var sjovt. Jeg elsker mennesker, der evner at spille på et instrument. Det lyder super hyggeligt med besøg!

Anette sagde ...

Mon ikke det bliver en dejlig lørdag.

Vi skal have handlet lidt forskelligt - have sendt en pakke og måske købt lidt krydderurter til haven. Senere skal vi ud til min svigermor på campingpladsen - hendes 2. hjem om sommeren ;)

God lørdag.

Piskeriset sagde ...

Pt. er jeg i gang med at bage, og lidt senere i dag skal jeg til træning, handle ind og ordne skur. Så skal jeg bage frokostboller til i morgen og muligvis prøve en ny opskrift til aften, inden vi suser forbi et par venner og bruger resten af aftenen på brætspil.

Hav en dejlig lørdag!

Mette Lykke sagde ...

Uha da.. lige da jeg så billederne, tænkte jeg..
Hun gir den have gas der oppe i Hou. Jeg trode at det var dine små planter til udplantning. :-))
Hønsehuset lyder til at blive et rart sted, mest for tøser, antyder navnet..
Ha`en dejlig dag-
Knus fra Øen.

Manna sagde ...

God formiddag i Hou. Jeg stod op kl. 6.30 og har siden haft gang i lidt her og lidt der. Vil helst være i haven, men skal have klargjort papirer til pensionssag, og hvor er det nu lige de ligger i rodet og stablerne.
Ja, og så er der de georginer, som gerne skulle i jorden, hvis de altså lever. Spaden er klar, graver lige lidt op i haven
Ha´en rigtig god dag

hjerteveninde sagde ...

Ohh, det er jo campingweekend, så sidder her i forteltet og blogger den. Snart trækker jeg ud i solen og senere skal vi ud og sejle med et vennepar, som også ligger her på pladsen.

Hygge, afslapning og dejligt selskab er dagens ord.

Rigtig god weekend :o)

Ps. sikker med potter på de billeder. Imponerende.

Pernille på 1. sagde ...

Hold da op jeg troede lige at det var dine potter alle sammen, indtil jeg fik læst dit indlæg :)

Jeg skal have lavet alt det jeg ikke har nået i løbet af ugen så det er ikke det mest sjove :):)

Men det kan ikke andet blive en dejlig dag, solen skinner og vi har fri.
Knus

Madame sagde ...

Godmorgen til dig! Det lyder spændende med damen med planterne - hende ville jeg gerne bo i nærheden af :-)
Og det må være skønt med jeres udestue og den nye sofa.
Ha' en dejlig søndag - jeg skal en tur i skoven, fordi det er Skovens dag.