torsdag den 30. april 2009

Niecens ankomst


I dag har jeg besøg af min dejlige niece, og vi har bare hygget igennem. Hun og min søster kom ikke så længe efter jeg var kommet hjem, og da min søster var taget afsted for at lade dankortet gløde i Sæby, gik Julie og jeg ud på terrassen og plantede en solsikke, som hun skal have med hjem i morgen, når vi vågner. Da hun ankom i dag var hun meget 'pyntet' med turkis øjenskygge og lyserød hårbøjle. Jo, hun er en rigtig dame, der nyder at være pyntet som en prinsesse. Vi har også lige nået et spil kroket, der til sidst gik op i hat og briller - men det var rigtig sjovt. Da vi havde spist, skulle vi lige ud i haven igen og se Simon tænde de mange vandspredere - han løb igennem dem med tøj på til morskab for julie, der hvinede af fryd. Jo, hun er en dejlig pige, som vi nyder meget af have på besøg. I morgen skal vi til morgenmad hos min søster, inden jeg skal på arbejde. Simon har i anledningen af 1. maj fri - så heldig han er! Han har dog fra valgt de røde faner og istedet valgt at få hentet brænde og kørt lidt andre ting med trailer, inden jeg kommer hjem kl 18.30. Jeg glæder mig helt vildt til at få weekend! - har du fri 1. maj - og hvad skal du lave?

9 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg har fri i morgen, og jeg havde egentlig tænkt mig at gøre forårsrent i det lille skur, men eftersom gemalen nu har varslet, at han vil nusse rundt i haven på lørdag, så ender jeg nok med at gøre det der i stedet.

Så i stedet vil jeg bruge lidt tid i haven i morgen - på at slikke sol! - og ellers hygge mig med lidt småopgaver, som har ligget og ventet hele ugen. Om eftermiddagen tager jeg nok i en stofbutik for at købe stof til en selskabskjole, jeg snart skal sy, og så står den ellers på træning, spise sushi samt se Wolverine sammen med min bedre halvdel.

Huset i Hou sagde ...

Piskeris - det er da også en del planer du har! Hold da op, en energi. Jeg er så misundelig på dem der har fri!

Piskeriset sagde ...

Jeg er typen, der oftest har det bedst, hvis jeg har en seddel med opgaver, som jeg kan krydse af, når jeg har fået dem klaret. Heldigvis kan jeg også godt lave upraktiske ting - især hvis jeg skriver det på dosmersedlen, så jeg kan strege det ud, når jeg for eksempal har spillet computer! :D

Ja, det lyder temmelig fjollet, men det virker ganske fint for mig. Måske jeg burde blogge om det en dag... :-)

Linda sagde ...

Min kunde holder fri, men ikke min arbejdsgiver, så jeg skal ud og sidde alene på kontoret hos min kunde. Det passer mig fint, for jeg når så meget når de ikke allesammen spørger hele tiden ;-)
Tror kun jeg napper en 5 timer, det er sikkert lige så effektivt som de normale 7,50 time når man er alene, haha :)
God 1. maj!

Kirsten sagde ...

Har ikke fri i morgen, men fredag er vores korte dag... har fri 1115, så jeg skal vist ikke klage... god arbejdsdag...

Den grønne pige siger: sagde ...

Jeg er studerende og sidder sådan set hver dag og skriver på min afsluttende opgave. Så ingen fridag til mig imorgen...Men jeg skal helt sikkert holde fri i weekenden og forhåbentlig varer det det gode vejr ved hele weekenden, så jeg kan få lidt forårs-kulør i kinderne :-)
ps. skøn blog du har dig :-)

Pernille på 1. sagde ...

Det lyder som om i har haft en rigtig hyggedag. Min niece blev 9 i går - jeg var til fødsesldag og hun er også en rigtig dame :)
Jeg arbejder hele dagen i dag.
Kan du have en god dag

Madame sagde ...

Det lyder bare så hyggeligt med besøg af niecen!

Jeg er på job hele dagen, men der venter os en smuk aften med masser af sol, tror jeg :-)

Ha' en dejlig dag!

Huset i Hou sagde ...

Piskeris - Jeg har nu også lister, og jeg kan kun give dig ret - man bliver ret effektiv af at have dem - det er så dejligt at kunne strege ud - måske jeg lige skulle notere, at jeg skal læse i haven i dag?

Linda - jeg tror du har ret - og om ikke andet kan man blive ret effektiv, hvis man så får lov at gå tidligere!

Kirsten -. iih... der er nogen der kan, hva?

Den grønne pige - mange tak skal du have! Jeg har også været inde at kigge hos dig - din er bestemt også et beøsg eller to værd. Jeg ved bare ikke hvorfor mine kommentarer der ikke er synlige. Jeg kan godt huske hvor drænende opgaveskrivningen på uni var - pyyh sikke mange solskinstimer man ikke har fået på den konto - til gengæld er det super dejligt at kunne aflevere et lækkert projekt.
Pernille - ja, de kan være nogle værre divaer i den alder - hun skulle lige demonstrere hvordan man går catwalk ude i haven. Jo jo... hun er vældigt med på noderne.
Madame - ja hun er bare så dejlig - nu kan jeg snart ikke vente mere på at få vores egen .-) - og du havde jo ret med hensyn til aftensolen.