torsdag den 28. januar 2010Aaaahh.... Tidligt fri i dag - og weekend før tid. Det er bare så dejligt, selvom der er projekter herhjemme, der skal færdiggøres. Alligevel indeholder weekenden også hygge - jeg VIL i køkkenet og lave noget hyggeligt. Vi skal til fest lørdag, men jeg tvivler på, at Simon bliver lige så fuld som sidste lørdag - SÅ skal han have en værge!Han har forhåbentlig opdaget, at han ikke er superman, når det kommer til promiller.
Af prkatiske ting der skal laves er blandt andet oprydning i garagen og færdiggørelse af gangen. Vi får faglig assistance - heldigvis!
I aften skal vi bare flyde ud og nyde, at der først er hverdag igen på mandag.

Dagens op: Mulighed for afspadsering i morgen.
Dagens ned: Sneen er her endnu - og det ser ikke ud til, at det forsvinder sådan lige foreløbigt.
Dagens tip: Bøger&Papir holder udsalg på søndag fra kl. 10.00. Der er virkelig mange bøger, jeg gerne ville eje, men jeg har desværre ikke plads til flere lige nu. Dog er der to jeg gerne vil anbefale:
Masser af kager til 49.95 - den har jeg selv og er rigtig glad for den.


Denne vil jeg selv have fat i - Finere kagepynt til 29.95 kr.:


Dagens spørgsmål:
Hvad skal du lave i weekenden?

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Børnene og jeg skulle gerne en tur til Ikea i Odense... men de har lovet rigtig meget sne, her de næste par dage... så hmmmm, vil heller ikke sætte livet på spil, for en tur i Ikea. Selvom ældste RIGTIG gerne vil afsted ;-)

Huset i Hou sagde ...

UUuh... Ikea er bestemt ikke at kimse af! Men igen - ligefrem at vove livet er måske lidt drastisk, hihi. Jeg har hørt, at Ikea i Odense er enorm. Jeg ser frem til, at de åbner Ikea heroppe i marts :-)

Pernille på 1. sagde ...

Håber at I får en rigtig god weekend, jeg skal også til en hel masse tam tam, og ja Ikea Odense den er MEGA

Knus

Tina Liel sagde ...

He he ja du må hellere passe på Simon denne weekend - mon ikke han selv passer på efter turen sidste weekend. Bøgerne ser skønne ud. Jeg har heller ikke plads til flere bøger - ihvertfald kogebøger. God weekend - vi skal en tur op nordpå til et vandfald eller ud for at se på bil til drengen. KNUS