torsdag den 21. januar 2010


Det står lidt stille med at få læst bøger i øjeblikket. Før jul fik jeg læst et par stykker ret hurtigt, men så er det som om det er gået lidt i stå igen. Desuden synes jeg det er svært at finde en god krimi efter Stieg Larssons tillogi. Jeg er måske blevet lidt kræsen. Jeg er blevet anbefalet Anne B. Ragdes trillogi. Det er dog ikke krimi, men en slægtsromaner - og måske er det på tide lige at holde en pause fra krimigenren. Når de er læst, tror jeg nu alligevel, at Lars Kepplers Hypnotisøren skal læses.
Dagens op: Jeg havde tidligt fri fra job.
Dagens ned: Der er fyringer i min afdeling - eller, det vil sige, at stillingerne i København flyttes herover, hvor de ansatte derovre har fået et tilbud om at flytte med.
Dagens tip: Hypnotisøren er på tilbud til 199 kr. i Føtex i denne uge - 169 kr. for lydbog.
Fagens spørgsmål: Hvad læser du lige nu?

4 kommentarer:

Tina kristine sagde ...

Jeg havde lovet mig selv at fra nytår skal jeg minimum læse 20 min hver aften.. og det går glimrende.. Jeg har lige læst Julia Lahme´s At sige Farvel (bliver nok nød til at læse den igen, for er ikke så god til interview sproget i bøger, så blev ikke så imponeret af den..
Nu er jeg startet på Anna Grue´s krimi: Dybt at falde, som er den første af 3 bind .

Nette sagde ...

Jeg læser absolut intet. Jeg har det nemlig på samme måde som du. Siden jeg blev færdige med Larsons utrolige dybe, omfangsrige og gennemførte bøger, har jeg overhovedet ikke lyst til at gå i gang med noget, der alligevel ikke når dem til sokkeholderne.

Men overvejer at gå i gang med Drageløberen af Khaled Hosseini.

Piskeriset sagde ...

Jeg er begyndt på en bog, der hedder 'Game Night' - må hellere opdatere bloggen med bogoplysninger i morgen. Lige for tiden får jeg ikke læst så meget, men jeg håber, at det ændrer sig snart. Til gengæld får jeg som regel hørt tre lydbøger om måneden, som jeg låner via biblioteket :-)

Prophecy sagde ...

Kan varmt anbefale "hypnotisøren", som jeg begyndte på efter Anne B. Raugdes udmærkede triologi. Fik Hypnotisøren for 3 dage siden og er halvejs = gooood bog :o)