søndag den 17. januar 2010


Da jeg flyttede på landet, var der en af mine veninder, der tørt sagde, at nu blev jeg sådan én, der vasker hår i lilla Elida og har præcis de samme potteplanter i vinduet, som alle de andre husmødre, fordi det er dem, der er på tilbus i Fakta.
Jeg har skiftet den lyserøde Paul Mitchell shampoo ud - men ikke med Elida. Jeg var i SuperBest mellem jul og nytår, fordi jeg løb tør for shampoo. Den frisør, som jeg bruger nu, er stjernegod til at klippe, men fører desværre ikke Paul Mitchell. Jeg faldt over et rigtig godt tilbud på TRESemmé. Det dufter simpelthen bare så lækkert og mit hår bliver super blødt - og vigtigst af alt, så har jeg styr på mine naturkrøller. Dem der har naturkrøl ved, hvor let de kommer til at kruse helt ustyrlig. Men nu er de tæmmet! Så gør det ikke noget, at det er svært at opstøve Paul Mitchell - potteplanterne er nu bare almindelige grønne planter, for det er dem jeg foretrækker. Så den brændende kærlighed står vist meget godt nede i Fakta og venter på de andre - og mere etablerede - husmødre. :-)

Dagens op: Vi har fået ny dør til værkstedet for nærmest ingen penge.
Dagens ned: Jeg vågnede sent, fordi vi fik vendt op og ned på dag og nat, så dagen i dag er nu næsten slut, uden jeg rigtig har fået noget ud af den.
Dagens tip: Kig på Garnstudios hjemmeside - de har fået super mange fine nye forårs og sommerlige opskrifter - så kan man da forhåndsglæde sig til mere lys og varme mens de lave temperaturer stadig er her.
Dagens spørgsmål: Hvilken shampoo bruger du?

10 kommentarer:

Krutters Krøller sagde ...

Dejligt med et hårshampoo-tip! Det er jeg haft brug for, siden Panthene og Sun-silk holdt op med at lave krøl-shampoo!
Lige nu bruger jeg Elvital Royal Jelly og Schwartzkopf Seah hårkur (fra frisøren)
KH RINA ;O)

Piskeriset sagde ...

Jeg bruger faktisk Paul Mitchell :-)
Jeg køber det på hqhair.com

Huset i Hou sagde ...

Krutters krøller - ja, det er dejligt med nogle fifs om de helt almindelige dagligdagsting, som jo tit nemt kan blive en vane. Jeg købte det også kun fordi jeg absolut skulle bruge en shampoo. Og denne er absolut rimelig i pris også - 89.95 for en sampak af shampoo og balsam på 500 ml - det må siges at kunne konkurrere med min vanlige shampoo.

Piskeris - tak for tippet - der skal jeg da ind og snuse :-)

Gittes domicil sagde ...

Jeg bruger den samme som dig, og derefter en "Aussie" conditioner, der gør høret mindre elektrisk (bl.a.) - supergod......

Sus Maabo sagde ...

Jeg er også en krøll'Top, og mangler i den grad noget der ''gør noget godt'' for mit hår!
Jeg valgte at blive klippet skulderkort inden fødslen med mit første barn (slut 2008) og så glatter jeg det!

Ja og nu drømmer jeg om lange krøllede lokker som ikke kommer tiL at se ''luftige'' ud, men mere ''lækker krøllet''!
Jeg vasker håret i urtekrams lavendel shampoo, og den gør bare ikke noget godt (none what so ever) for mig! Er sådan lidt en øko freak, og viL jo ikke bare smide den ud ...så nu bruger jeg den også som bodywash så den blir' brugt liiiiidt hurtigere :)

Tips tiL en hjemvendt krøll'Top søges :)

Dejlig tråd...

Sus Maabo sagde ...

...og TAK for din kommentar :)

Og det gør mig inderligt ondt med tvillingerne, det må være vores alles værste maridt!

Huset i Hou sagde ...

Gitte . ja den er ualmindelig god - også prisen :-) Den der aussie shampoo vil jeg da gerne høre mere om?
Sus - Jeg glatter også h¨r engang imellem, men så skal jeg have god tid :-) TRESemmés balsam gør håret meget blødt og lidt tungere end vanlig shampoo. så det hjælper til med at styre krøllerne, hvis de er lidt uregerlige - eller luftige, som du siger. Og duften er bare fantastisk - selvom lavendel ikke lyder helt dårligt. Jeg har plantet lange baner med lavendel i haven - det er så dejlig en duft.
Tak skal du have Sus - ja, den oplevelse kunne jeg snildt være foruden, men jeg er ok, trods alt.

Jule Mig sagde ...

Hihihi... jeg kan faktisk godt finde på at bruge Elida... Mit hår er nemlig tykt, stift og unden en eneste krølle, og bruger jeg en alt for god shampo, klasker mit hår, totlat sammen, og jeg kan ikke få det til en dyt.

Til gengæld bruger jeg så en møg irriterende dyr Sebastian modelador... Har længe været helt vild med Crude Clay, men den laver de ikke mere...

I stedet for er der kommet en lille bitte bøtte der hedder Craft Clay......der er ca 1/3 del i og den koster mere end den anden...

ØV........ Men hårret SKAL sidde. lige meget hvad det koster...

Hyggehygge

Signe sagde ...

Prøv lookfantastic.com, de har alle former for ting til kroppen - til engelske priser, hvilket vil sige en del mindre end i DK :-)
Jeg er lige løbet tør for tigi (til farvet hår) og vil nu nok prøve noget mere øko-agtigt (dog ikke urtekram...)

quxetrey sagde ...

Great site, very impressive.

generic cialis