lørdag den 9. januar 2010


Så fine, mine fliser er blevet! De er endda blevet rost af en faglært, så jeg er bare så stolt. Jeg tager lige nogle billeder, når dagslyset kommer retur i morgen. I morgen står den på flere parktiske gøremål, og jeg kan mærke, det begynder at hænge mig langt ud af halsen. Vi har derfor aftalt, at tage i biffen i morgen - det har vi helt sikkert fortjent! Jeg kan også mærke, at jeg trænger til at komme uden for byskiltet og lave noget der er sjovt - og langt fra praktisk.

4 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Det er nu dejligt når man kan gøre noget selv, godt !

Håber I får en dejlig, hygge dag i morgen.

Hvad skal I se ?

Hyggehygge

Huset i Hou sagde ...

Hej med dig, Jule Mig! Ja, det er jeg også ret stolt over! Jeg har nu malet rigtig mange ting, møbler, vægge, og så videre, og det har jeg nu også fået ros for - især hvor lige, det bliver, så det er dejligt.
Jeg er en af de eneste i DK, som endnu ikke har fået set STieg Larssons 3. film, så det kunne være et godt bud - Avatar er nu også ret fristende!

Jule Mig sagde ...

Du er altså ikke alene om ikke at have set de 3 film... Det har vi heller ikke... Ej heller læst bøgerne, og kommer heller ikke til at se eller læse dem. De tiltaler mig ikke...

Jeg er MEGET mere til Avatar... hihihi

Hyggehygge

MissTulle sagde ...

Hvor bliver billederne ad fliserne af=)

Hehe følger med på sidelinjen og kunne da godt tænke mig at se resultatet da jeg måske skal i gang med noget ligende