mandag den 25. januar 2010

Håb for plusgrader forude?


Så er det mandag - jeg har haft fri i dag, men jeg synes egentlig ikke jeg rigtig har fået lavet noget. Alligevel er vasketøjet vasket og lagt sammen, Jeg har været til kaffe hos naboen, vi har haft besøg af en af Simons kammerater, der lige skulle se, hvordan udviklingen i gangen forløber, der er bagt gulerodsboller, jeg har købt ind og hjulpet Simon med at tømme gangen, så vi kan blive færdige med renoveringen derude. Jeg har et stort guldspejl, som jeg regner med kan komme til sin ret derude, når vi engang er færdige. Der er nem aftensmad i dag, så jeg kan bruge lidt tid på at blogge, måske få læst lidt og lige få styr på et par regninger, der skal ind i budgettet.
Jeg tror nu også, at jeg skal have hevet et par boligbøger frem, for nu bliver entréen her i huset lidt anderledes end den tidligere har været. Det bliver så hyggeligt at skulle indrette den, så Simon kan ikke blive færdig hurtigt nok. Når vejret er som det er i øjeblikket synes jeg det begrænser mig meget i hvad der er at lave. Så bliver aktiviteterne herhjemme meget af praktisk karakter - hvilket jo er ganske udemærket, men også lidt kedeligt og drænende i længden - jeg tror vi trænger til en kærestetur i nærmeste fremtid.

Dagens op: Fridag - og udsigt til plusgrader på onsdag. Desuden kan jeg mærke, at der er lyst lidt længere, så det er bare dejligt!
Dagens ned: Jeg havde håbet at have været lidt længere med gangen, men ting tager tid - det lærer jeg aldrig! :-)
Dagens tip: Nybagte boller er svært undervurderet. Vi har snakket om at bage selv i en periode, i stedet for at købe brød. Det smager bedre - og det koster ca det halve.
Dagens spørgsmål: Påvirker vejret dit humør? Jeg synes virkelig at kunne mærke på mit humør, at der er meget mørkt - selvom det jo bliver lysere nu, så synes jeg godt nok, der er meget mørkt stadigvæk!

6 kommentarer:

Nette sagde ...

Åh, hvor blev jeg i godt humør over at se den vintergæk. Vi går lysere tider i møde. :-)

Kirsten sagde ...

Utroligt, at de små vintergækker kan komme op af den frosne jord... hvor skønt ;-)

Prophecy sagde ...

Ja, vejret påvirker. Årstiden påvirker, hvis jeg kigger omkring mig, er de fleste mennesker mindst lidt vintertrætte. Selv er jeg i år ramt hårdere end ellers, men blog land og vintergækker lyser lidt op i landskabet ;o)

Tina kristine sagde ...

Super billede... det lunede lige i humørhjørnet som mig :0) selvom det stadig er hundekoldt.. :0(

Tina Liel sagde ...

Og det kalder du ikke at lave noget!Bliver spændende hvad du kan få ud af entreen! Hvor er billedet skønt. Jeg er halvt deprimeret bare det regner to dage hernede så kan godt forstå al den kulde påvirker jeres humør! KNUS

Huset i Hou sagde ...

Nette+Kirsten: - det er ren snyd og ønsketænkning med de vintergækker - desværre :-)
Prophecy: Ja der er godt nok meget vintertræthed med det vejr :-)
Tina K - ja, der er simpelthen alt for koldt!
Tina - ja, det påvirker mere end jeg egentlig har lyst til at indrømme :-)