søndag den 31. januar 2010

Havedrømme


Som nævnt i rigtig mange andre indlæg, så glæder jeg mig rigtig meget til lysere og varmere vejr, men det lader ikke til, at Tannev og Jarnvig og alle deres venner indfrier det ønske i nærmeste fremtid. Der er lovet sne og flere minusgrader i næste uge.

Alligevel er havebøgerne fundet frem, og jeg sidder og drømmer om digitalis, georginer, latyrus og stokroser. I år skal havens blomster udvides med flere roser og gladiolus.Samtidig skal jeg forsøge mig med grøntsager - lilla og almindelige gulerødder, salat, jordbær, tomater, krydderurter og ærter. Løg, porre og flere rabarber.

Nej, hvor jeg glæder mig til at kunne gå i bare tæer i havegræsset. Der bliver rigtig meget at se til udendørs til foråret og sommer. Vi skal have malet huset og alle vinduerne - og der er 37 styk - puha.
I dag står den på afslapning og grunding af gangen,så skal jeg sy de puder, som jeg stadig ikke har fået taget mig sammen til få lavet færdig - og så skal vi have hundedamerne med på besøg hos Simons onkel. Simon har arvet det fineste bestik til 12 efter sin søde søde mormor, så det skal vi hente i dag. Simons onkel har fået ny hund, så hundedamerne skal med, så de kan hilse på hinanden her i eftermiddag.

Iih.. jeg kan godt huske, da vi fik en lille bitte hundedame. Hun var ikke meget større end et marsvin. Jeg har leget med Photoscape og en masse gamle billeder, og faldt over en masse hvalpebilleder - jeg havde helt glemt hvor mikro lille hun var. Vi måtte binde en klokke i halsbåndet når vi havde gæster, i skræk for at hun skulle blive trådt på. Hun siger nemlig aldrig noget - kun hvis der kommer gæster, kan der lokkes et bjæf eller tre ud af hende.


Dagens op: Jeg VED bare, det bliver en dejlig dag!
Dagens ned: Minusgrader!
Dagens tip: Husk de mange bogudsalg i dag.
Dagens spørgsmål: Hvad skal du plante i din have til sommer?

5 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Åhhhh nogle skønne billeder... Blomster , jeg ælsker blomster...

Altså... jeg har et eller andet med gule og orange blomster... Jeg kan ikke lide dem..

Så i vores have forsøger jeg kun at have hvide, lilla og pink blomster... Det er der så en del mælkebøtter der forsøger at lave om på... Men..

hihihi

Rigtig god søndag... ps.. ville gerne på bogudsalg, men vil ikke ud og køre i det vejr.

Hyggehygge

Prophecy sagde ...

Er helt med på det med haven....uhhh, forventningens glæde. Tak for fine hunde-baby-billeder :o)

Samtal från min trädgård sagde ...

Så inspirerende at kigge på dit indläg, og nu savner jeg jo foråret og sommeren endnu mere!
Min dröm er et stort drivhus, men jeg ved ikke rigtigt, hvor jeg skal placere det. Men helt sikkert er, at der kommer at laves en urtehave. Og nogle flere bärbuske og et eller et par nye frugtträer kan også komme, måske.........

Krutters Krøller sagde ...

*SS*
Jeg er åbenbart ikke den eneste, der bruger tiden på at drømme om have...
Jeg skal have roser og lavendler i mit bed til foråret...sidste år eksperimenterede jeg med to brev med blandede sommerblomster, men det lignede bare en hippie-klipning! Så meget for hurtige løsninger...dem er jeg ellers ret glad for ;O)
Go' søndag aften

Piskeriset sagde ...

Vi er først og fremmest spændt på, hvad der mon vokser i vores nye have, men jeg har i hvert fald planer om at anskaffe mig en form for urtebed og gerne en bærbusk eller to. Jeg har en fiks idé om, at det vil være godt med en stikkelsbærbusk :-)

Kan du i øvrigt give et tip til en eller to gode 'begynder'-havebøger? Vi er nemlig ikke så erfarne havemmennesker :-)