tirsdag den 5. januar 2010

Ja, sneen er nu også for alvor landet i Hou. Jeg blev pålagt at køre hjem kl. 12 i dag, fordi vejene hjem til Hou hurtigt fyger til. Jeg var da også først hjemme kl. 14.30 -og til daglig tager det omkring 35 minutter, hvis der ikke er morgentrafik. Det var godt nok meget spændende kørsel. Jeg skred ud nogle gange og sad fast i en drive, men kom heldigvis selv fir kort tid efter - så kan man mærke girlpoweren tæt på.
Da jeg kom hjem fik jeg skibukserne på og fik luftet hundene - de var ikke vilde med al den sne, så vi gik kun ned til Brugsen efter mælk og så retur igen. Brugen var næsten tom for varer - det var en syret oplevelse at gå derind og se alle de tomme hylder.
Der er båret brænde ind og vi ser her muligheden for at komme lidt foran med de ting, vi ellers ville være lidt bagud med - vaskemaskinen snurre, der er gang i vores opvaskemaskine Margrethe, Simon bager boller med store stykker chokolade og der er skrabet sne i flere m3 - og det kan slet ikke ses nu! Vi måtte presse terrassedøren op for at hundedamerne kunne komme ud i haven for at nifle.
Så nu er der gang i pejsen, www og 'Kender du typen', som jeg synes er så sjovt at gætte med på. Simon har tændt op i lygterne ude ved fordøren - dem ved trappen er væk i sne - men dem på vaskebænken lyser hyggeligt op i mørket - jeg har forsøgt at tage et par billeder, men de er blevet super ringe, så dem må du tænke dig til.
Jeg er meget spændt på at se, om det er til at komme afsted på job i morgen - for her er vildt meget sne - vi kan sagtens nikke genkendende til de 50-60 cm sne - de ER landet - stop så!
- Har du fået meget sne?

7 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

det er virkelig voldsomt alt det her sne! der ligger en ordentlig drive op ad vores hoveddør, så er spændt på at se hvordan det ser ud i morgen :) er bare glad for at jeg ikke skal i skole

Piskeriset sagde ...

Her er ikke faldet en høstblomst! Tjekkede for et kvarter siden, og der sker ikke noget som helst udenfor! DMI havde ellers truet med sne i dag her, selvom der ikke var lovet noget for blot to dage siden, men der er ikke kommet noget, og det gør der heller ikke de næste dage.

Helle sagde ...

Ja, det er da helt vildt med al den sne. Besværligt, men hold da op hvor er det smukt.

Kisser sagde ...

Sådan ca 1 cm - herovre i Køge.
Det må gerne blive ude over vandet og markerne for min skyld. Det er så besværligt at køre langt til arbejde når det også ligger på vejene!!

Hyacinth Bucket sagde ...

Hej fra Ulsted..:-)

Mon ikke du skal tage en fridag imorgen...lol
Vi er sneet helt inde og vores hunde drukner næsten i snebunkene og selv de 3 store schæfere kan man kun skimte ørene af.
men i morgen tidligt kommer der en gravko der skal skovle vores lange indkørsel...så måske bliver der snart mulighed for posten og skrældebilen at komme på besøg...man kan jo håbe!
Jeg synes at Ålborg kommune er rigtig dårlig til at servicere...her i Hals og i Storvorde...de tænker kun på sig selv...øvøv

Hilsen fra blogløse Lisbeth

Huset i Hou sagde ...

Line - det er simpelthen vanvittigt med al den sne.
Piskeris - skal vi bytte? Jeg hader simpelthen sne -det gør ikek noget, at meterologerne ikke har ret, så længe det betyder, der ikke kommer sne ;-)
Helle - ja det er pænt, men super super besværligt.
Kisser - du har fuldstændigt ret. Det må gerne ligge på markerne.
Mrs. Bucket - ja jeg har godt hørt om de steder hvor de ikke har fået hentet skrald - hvor er det bare øv. Jeg tænker på, hvad det må trække til af bakterier - og måske endda rotter! puha
Med rydning synes jeg faktisk at de har været her mange gange, det er bare som om det fyger til lige med det samme igen. En ret ulige kamp mod Kong Vinter, synes jeg.
Men ja, jeg kan sagtens mærke, at jeg bor i et yderområde af kommunen.
Og hvor er det egentlig rigtig hyggeligt, at du bor så tæt på.

Hyacinth Bucket sagde ...

Hej Pia...

ja vi er næsten naboer...kun 12 min. imellem os...:-o)
Jeg bor på Rørholtvej i et nedlagt landbrug sammen med min yngste datter og svigersøn og vores 7 hunde...lol

Imorges kom så vores nabo med sin gravko og ryddet sne så nu bor vi rigtigt i en bjerghytte.
men nu fyger det til igen ..øvøv
min svigersøn skulle til Hals idag..og han var 2 timer om at komme til superbedst!!!
Selv om han havde sin ven med gravkoen til at køre foran sig helt til strandvejen...men det er super glat...så bliv du bare hjemme og bag nogen boller...:-o)

Kh...Lisbeth