tirsdag den 12. januar 2010

Puuh... det har været en lidt hård dag med meget at lave, møder og overarbejde. Der er sygdom i mit team, så det var nødvendigt at tage et ekstra nap. Da jeg kom hjem greb jeg to rugbrøds rundtenommer og så ellers videre med sortering og oprydning i 'østvingen'. Vi er ved at være færdige nu -men hvor har min håndværker godt nok meget l***!. Jeg kan desværre ikke kende skidt fra kanel, så jeg skal spørge ham ret mange gange, om tingene skal have en plads eller bare skal ud - det bliver ALDRIG logisk for mig, hvad han lægger værdi i derude :-).
Der er kommet mere harmoni på mit job, så det er rart med en arbejdsplads, som glider lidt bedre - tænker jeg bare et år tilbage, ville jeg aldrig have troet at det ville ordne sig.
Men det går faktisk supergodt -så er det ikke jordens undergang at snuppe lidt overarbejde. Jeg var dog på vej i bad standing, for jeg havde lovet bananmuffins til hele styrken i dag, men glemte alt om dem på vej ud ad døren - så da jeg kom i tanke om dem i Nørresundby var det lidt for sent at vende om. Dog var de overbærende og mente, at de sagtens kan være gode i morgen - så nu må jeg lige have indkodet en påmindelse på min telefon, så jeg ikke glemmer igen - jeg er nemlig ret distræt i øjeblikket.
Jeg ser meget frem til et hurtigt brus og så ind i høkassen senere, men inden skal jeg liiige nå lidt mere oprydning - det giver så god samvittighed.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Du får kommentaren her i stedet for under sidste indlæg, hvor den egentlig hører hjemme.
Sikken en skøn historie, her har "Murphys lov" da været på spil i en grad der vil noget. Tak for et godt grin, selv om det var alvorligt nok ☺.

Tina Liel sagde ...

Lyder som en sej dag men hvor er det dejligt at det g[r godt på arbejdet trods alt! Tak for linket til Ikea reklamerne - de er godt nok sjove! KNUS