torsdag den 23. april 2009

Menthol-eucalyptisk chok!


Jeg har en hovedbundskur, som jeg bruger måske en gang om måneden. Den er brandhamrende god og lækker. Men i dag var jeg lige gavmild nok med at bruge den, så der opstod mentol-dampe så stærke, at jeg næsten ikke kunne få vejret - og så fik jeg i panik smurt lidt under øjnene.... pyyyh. Men post menthol-eucalytisk stress har jeg nu ikke - skal klart bruge den igen - når jeg lige igen har glemt hvor effektiv den er!

5 kommentarer:

Anette sagde ...

Det er træls at få sådan noget smurt i øjnene. Jeg har prøvet det med Mentolatum som også er stærke sager. Du må spare lidt næste gang :D God dag.

Linda sagde ...

Uha, lyder ikke rart!
Gad vide om den måske var noget jeg skulle prøve?
Er det en form for "beroligende" maske? (på hovedbund, ikke sind!)
:)

Pernille på 1. sagde ...

Uha ja det er bare med at passe på. Sidst jeg kom galt afsted skulle jeg lige hælde noget 3 dobbelt salmiakspiritus op i spand, jeg hældte bare for meget, og stod bøjet ind over det - ikke særlig smart pernille ! :)
Kan du have en god dag

Tyra sagde ...

Uh- har du jatt bursdag??? Må jeg få gratulere så MEGET om så er...
*LOL* den kuren hørtes kjekk ut, ja, men de selger nok ikke slike i Norge...her skal alt være så sikkert, vettu, at ikke noe skjer, som skjedde med deg;0))
Håper hovudet ditt er ok igjen, og chocket har lagt seg;0))
"Knus!"

Cathrine

Huset i Hou sagde ...

Anette - ja det er virkelig ikke for børn. jeg bliver nok aldrig klogere :-)

Linda - Jeg kan klart anbefale hovedbundskuren. Den er meget beroligende. Jeg ved godt min beskrivelse lyder lidt voldsom, men det var fordi jeg brugte mere end rigeligt og så havde så varmt bad at det dampede helt vildt inde i min lille brusekabine.
Pernille - ja 3 dobbelt salmiak er bestemt heller ikke for børn. Det tør jeg slet ikke bruge, men min svigermor ser det som et vidundermiddel, så der hvor det skal bruges her, er min svigermor lige inde over :-)

Tyra - det er min veninde, der havde fødselsdag - ellers mange tak. Decubal købes på apoteket og anses vel egentlig for at være et meget 'rent' produkt. Man skal nok bare ikke inhalere den :-)