fredag den 24. april 2009

Vive la France


Er der nogen, der har været i Paris? - og hvad kan anbefales? Altså udover Louvre, Eiffeltårnet, Triumfbuen osv.

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Wauw, skal I til Paris? Jeg har aldrig været der, men det er vist en meget stor fejl :)

Huset i Hou sagde ...

Ja, det bliver vores sommerferie i år. vi glæder os så meget begge to, for vi har ikke været der. Simon mener, det vil blive en forsinket honeymoon :-)

Frau Putz sagde ...

Åh Paris... Jeg elsker det!
Latinerkvarteret...
Montmartre...
Sacre-Ceur...
Listige små sidegader og caféer.
Crepes...
Croissanter...
Hvor er jeg misundelig!

Mrs Cakeaholic sagde ...

PARIS....åh hvor er jeg misundelig...Jeg har været i Paris et par gange og det er bestemt ikke sidste...
Hvis du elsker sko, må du ikke gå glip af sko-gaden RUE MESLAV som ligger ved metrostation Place de la repulique, den gade er en hver sko elskers drøm og i alle prisklasser :-)
Og så er der jo den berømte kirkegård hvor Jim Morison er begravet,PERE-LACHAISE, det var en stor oplevelse at være der og se det hele.
Og ikke mindst det brogede kvater, stå af metroen på station BARBES ROCHECHOUART og træd ud i en anden verden..og kik så på alle de spændende butikker...også de sjove discount kæder TATI...Gid det var mig der skulle til Paris, tag mig med :-) Håber du kan bruge mine tip.

Det gule hus sagde ...

Hvor er i heldige, jeg kan godt forstå at i glæder jer. I paris skal man udover alle de almindelige ting sidder på cafe og mærke stemningen i byen. En tur i Luxenburg haven er også at anbefale og en tur ned og se katabomberne - og i skal... og skal og skal -uhhhh bare være der så sker det hele af sig selv.

Linda sagde ...

Jeg var selv i Paris sidste år - rigtig god tur når I når dertil!
Jeg kan godt tilslutte mig flere af de allerede nævnte steder, men vil lige tilføje et (men kun hvis I stadig er lidt børn indeni ;o)

-Disneyland Paris!

(Jeg stod tre kvarter i kø for at få taget foto sammen med Mickey Mouse... Een lang kø af... Børn.. Og så mig! Kom vist også til at kysse lidt på ham da det endelig blev min tur, men han var også rigtig skøn :))

Huset i Hou sagde ...

Frau Putz - ja, det er med i planen - det bliver så fantastisk!
Mrs cakeaholic - tusind tusind tak. Dte er lige hvad jeg mangler - de ggode listige tips - de er hermed noteret. Sko er bare så vigtigt at få med hjem fra ferie.
det gule hus - ja, jeg ha rhørt at haven skulle være så smuk. katakomberne - er det ikke der hvor de placerede dem fra kirkegården? Det lyder lidt uhyggeligt, men jeg har hørt, det skulle være imponerende.

Linda - mange tak. Vi har aftalt, at Disney skal besøges, når vi har børn med. Vi er overbeviste om, at vi skal afted mere end én gang. Jeg vil også nysse med Mickey!

Vita sagde ...

Oh la la
Ja for pokker.
Forår i Paris
Latinerkvarteret omkring Sacre-Caur
Og parken foran.
At se hvordan franskmændende kan parkere en bil HVORSOM HELST.
Stemningen.
Lyden af harmonikamusik

og selvfølgelig (selvom det er pede-dyrt)
en aften med cancan, bare bryster og rødt plyds på Moulin Rouge!!!!!!!!!!!!


Rigtig god fornøjelse!!!