lørdag den 11. april 2009

Handy-man og nabohjælp


Selvom Simon og jeg skal hygge i dag, indeholder dagen også et besøg til den lokale stark - vi mangler trælim, for alle mine gamle træstole er ved at gå fra hinanden, så det er helt kriminelt at sætte sig på dem. Vi får besøg af mange i morge, så det ville være ærgerligt, hvis vi skulle lave japansk tema og sidde på puder på gulvet. Jeg elsker, at Simon gerne vil lave tingene herhjemme. I går rensede han tagrenderne, som i den grad trængte. Det er så dejligt, at vi ikke er afhængige af hjælp udefra til mange ting. Derudover har vi rigtig gode naboer, som gerne kommer forbi for råd om elektricitet og hjælp, hvis nu vaskemaskinen skulle strejke. Simons firmabil står parkeret udenfor vores hus, så i denne sæson kommer der også mennesker fra sommerhuse, der står i en pludselig kritisk situation. Vi hjælper hinanden, og det er dejligt - vi får muret vores trappe om en måneds tid, når den er gennemtør efter vinteren. Simon afværgede endnu en vasketøjskrise, så vores nabo, der er murer, er meget taknemmelig og vil nu hjælpe, så nu får vi som tak en fin fin trappe. Selv er jeg måske ikke så bevendt, når det kommer til håndværk, til gengæld hjælper jeg familiens mindre medlemmer, der har brug for hjælp til deres større opgaver i gymnasiet og lignende. Jeg læser korrektur og kommer med forslag til, hvad der kan være relevant at inddrage i opgaven. Dansk og kommunikation er det jeg er uddannet i, så tekst, grammatik, kommunikation og opgaveskrivning er min styrke. Selvom jeg ikke er så meget bevendt, når det kommer til håndværksmæssige emner - så kan jeg bage en kage til de hårdtarbejdende! Simon er meget glad for værktøj, og på min egen vis deler jeg hans glæde - min omhandler nu køkkenmaskiner. Jeg har efterhånden fået mig en hel maskinpark - noget har jeg arvet andet sparet sammen og ting vi fik i bryllupsgave. Jeg finder afslapning i strygetøj - når jeg stresser for meget, stryger jeg tøj. For et par uger siden fik jeg en elektrisk strygerulle - den er bare super. Nu får viskestykker, sengetøj, duge og håndklæder en tur igennem, så nu har jeg plads til alle mine viskestykker i en skuffe - de fylder ingenting nu! Der er vist ikek mange 27 årige, der ejer en strygerulle, og Simon mener også, jeg er godt tosset, når jeg kan finde glæde i sådan noget. - ja måske. Har du underlige interesser?

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Det må være skønt at Simon er sådan en handymand.
Det lyder dejligt at I alle sammen hjælper hinanden, sådan skal det være.
Jeg ved ikke om jeg har nogle specielle underlige interesser, det har jeg jo nok :) jeg er tosset med hvid maling, og mit hjem er indrettet lidt efter feng shui !
God påskelørdag

MissMuffin sagde ...

Åh, du kender mine:)
Bage-kageting, kogebøger og pusse-nussede dimser i alle afskygninger:)

Trine sagde ...

Åh, det er skønt at hjælpes ad!
Det er simpelthen noget af det vigtigste der findes...

Småskørt med strygerullen, men hey, jeg har 14 kg stof liggende jeg liiiige skal sy noget af en dag, så lad os blive enige om at det er småskørt at være alt for normal, ikk!

Kh og god lørdag!

Klidmosteren sagde ...

Well, jeg har en ting med udstoppede dyr og stegeposer. Dog ikke i kombination :-)
Glade påskehilsner
Malou

Det gule hus sagde ...

ØHMMM jeg er "lidt" ældre, men jeg har også en tøjrulle :-)