tirsdag den 7. april 2009

Påskeferie!


Så er der simpelthen ferie. Det er bare så dejligt. Jeg har savnet at lave ting med Simon i lang tid. Så det er det der er i fokus det næste stykke tid. De sidste to dage skulle jeg møde lidt senere, og Simon har haft fri, så det har bare været så hyggeligt at morgenputte, hyggesnakke og få morgenkaffe, og egentlig har det fået mig lidt til at længtes mere efter mere tid med Simon. Men nu er det nu, og vi skal bare have en rigtig hyggelig dag i morgen - jeg får helt sommerfugle i maven ved tanken. da jeg kom hjem i dag, var bedet klar til planter, og der var sat fliser rundt i kanten. Vi har meget forskellig smag herhjemme, Simon er til det meget stringente, lige og 'ligusteragtige'. Jeg er mere til det romantiske, rodede og gamle. Det må helt ikke være for for lige og for villakvarters-agtigt. Det må godt virke lidt tilfældigt. Når jeg ser på bedet, kan jeg virkelig se, at Simon skinner igennem. Når det vokser lidt til, vil mit eget præg komme til syne. Jeg kan se, at Simon har forsøgt at mødes med mig og min smag ved at vælge gamle brugte fliser, som er lagt blødt istedet for stampet og ikke for lige, for det ville klø mig i øjnene. at han så vælger at vælte flis i mange mængder lige om lidt, er så ok med mig, selvom jeg aldrig selv ville have gjort det... Jo jo.. kompromis er vel en af hovedingredienserne i at være to. Hav en rigtig god påske!

4 kommentarer:

Linda sagde ...

God påske :)

Huset i Hou sagde ...

Mange tak skal du have, Linda - og i lige måde.

Madame sagde ...

Ja, vi må jo indgå kompromiser med vores kærester, haha, men når dine planter vokser op, skal bedet nok blive fint og med mere bløde former.

Ha' en rigtig god påskeferie - min begynder også i dag, og det klør i fingrene for at komme i haven :-)

Anette sagde ...

Ja komprimiser er uundgåelige i forhold - men mon ikke det bliver rigtig flot i jeres have - det tror jeg. God påske til dig og dine.
http://www.kenja.dk/wordpress/