mandag den 20. april 2009

Ta daaaa

Så fik jeg endelig taget et par billeder af vitrinen og stellet. Jeg er bare så glad for det og bliver på ny helt vildt glad når jeg kommer ud i køkkenet. Jeg er sikker på, det nok skal blive brugt tit og ofte. Jeg glæder mig sådan til at få en masse gæster til spisning.

Simon havde tændt op i grillen og havde skrællet kartofler, da jeg kom fra arbejde i dag. Så der skulle grilles krydret fyldt mørbrad. Mens den sydede på grillen var vi lige et smut forbi en af vores naboer, som var i gang med at bygge en hule til sine drenge - Simon skulle give råd, og jeg kunne se i hans øjne, at han var godt misundelig, for han har fortalt, at han altid har ønsket sig en hule i et træ som barn. Nu kan han få styret lysten lidt med naboprojektet. Vi fik et par aflagte 4x4 stolper med hjem til vores projekt hængekøjestativ til haven. de har pillet hundegård ned, og skulle ikke bruge dem mere.
Da vi kom tilbage, fik jeg lige lavet agurkesalat, som skal bruges til aftensmad senere på ugen. Det er bare så super nemt, så det tror jeg helt sikkert, jeg vil lave selv en anden gang. Imens daffede Simon rundt ude på det nyslåede græs med sin golfkølle, og forsøgte at lære hundedamerne at hente golfkuglerne til ham. Det gik ikke så godt.
Jeg vil bruge det sidste af aftenen til lige at få set resten af The Mentalist, og så har jeg et par hemmelige projekter, der skal færdiggøres til senere på ugen. Jeg skal nok fortælle hvad det er efter weekenden, men dem, der ikke må vide, hvad det er, læser også med her, så det må blive senere. Har du haft en god mandag?

12 kommentarer:

Anette sagde ...

Kender godt fornemmelsen af at have fået noget nyt og at man virkelig kan gå og glæde sig over det hver gang man ser det. Det ser nu også flot ud.

Mrs Cakeaholic sagde ...

Hvor er det fint dit nye stel...Nyd det og husk at brug det rigtig tit.
Bare det var mig der havde fået taget hul på grill sesonen, men det kommer vel snart... :-)

Karen sagde ...

Skønt stel. Og fint skab til stellet.
Jeg er vild med stel. Har flere fra familien på begge sider.Og et stort sort skab lidt a la dit.
Der kan heldigvis være mange stel i sådan et skab.

Håber du nyder foråret.

Huset i Hou sagde ...

Anette - tak skao ha. Ja, man kan shoppe sig fra meget.. he he

Mrs Cakeaholic- Ja, jeg er ikke så god til at gemme til de 'fine' gæster kommer, så når der er en særlig anledning, skal det helt sikkert frem -dem er der heldigvis en del af.

Huset i Hou sagde ...

Karen - iiih... rart at høre, at der er andre, der er glade for fajnce - jeg kan også godt lide at mikse forskellige stel.

Det gule hus sagde ...

Sikke flot skab - sig endelig til, hvis du ikke har plads til det og fint stel. Sig mig lige hvor du finder alt den energi jeg bliver helt forpustet over at læse med her inde :-) jeg har holdt et par dage næsten blog fri og vups .. du har igen været igang.
:-)

Manna sagde ...

Hu-hej, hvor der sker ting og sager hos dig. Dit stel er fint og romantisk, og så har du inspireret mig til at lave agurksalat.
Min mandag har været god og travl, og så har jeg for første gang i mit liv fået lavet striber i håret

Madame sagde ...

Hvor ser det dejligt ud med jeres vitrine og det nye stel i!!!
Jeg kan godt forstå, at Simon er lidt misundelig på hulen i træet - det må være skønt at have sådan et hemmeligt rum at sidde og hygge sig i.
Jo tak, min mandag var fin, selv om rådyrene gerne må holde op med at æde mine roser ;O)

Huset i Hou sagde ...

Det gule hus - synes du det går for stærkt? Du kan tro, jeg tager den også i meget lavt gear engang imellem :-)
Manna - tak tak. Ja agurkesalat er super nemt at lave. Jeg glæder mig til at se dit glad - og dine nye striber?
Madame - tak for det - jeg er også bare SÅ glad for stellet. jeg har længe ønsket mit et og alle omkring synes at arve dem, så nu måtte det også være min tur.
Det kan være Simon får lov at komme til saftevand hos de to drenge, når hulen er færdig.
Iih... ja sådanne rådyr er hyggelige, men hvor kan de ødelægge meget!

Mette Lykke sagde ...

det er et super lækkert skab og romantisk stel, agurkesalat smager så skønt...
Simon skal da have sin egen hule i haven, med flis under. :-))

Huset i Hou sagde ...

Mette - he he... ja, han burde godt nok en sin egent træhytte, men sidste år fældede vi havens eneste træ. et grantræ, der var ret dødt og vissent, og det slugte en masse lys i haven. Til gengæld plantede vi 5 nye, så vi må lige vente på, at de vokser sig store, så måske engang når vores kommende børn er i skolealderen?
Det med flis skal vist ikke have større rolle i haven, end det allerede har. Han er helt pjattet med det - der er jeg jo ja knap så entusiatisk, må jeg sige.

Piskeriset sagde ...

Fedt med lidt 'blingbling' til madlavningen - det gør det altså lige en tand sjovere ved måltiderne :-)