mandag den 20. april 2009

Dejlig weekend!


Simon og jeg havde bare en super dejlig lørdag. Vi spiste morgenmad hos min søster, og fik set, hvor langt de var kommet med indflytning i det nye hus. Det er virkelig et lækkert hus. Derefter kørte vi laaaaaaaaangt. Helt til Als i Sønderjylland, hvor vi var inde i Danfoss Universe:http://www.danfossuniverse.com/

Vi har længe snakket om at lave noget sammen, men mange gange ender det med vasketøj, oprydning og andre praktiske ting, man jo altid lige skal have gjort, hvis vi er hjemme. Derfor aftalte vi at køre langt væk og lave noget, som vi ellers nok aldrig ville komme til. Simon og jeg snakker rigtig godt sammen når vi kører bil, så det skulle klart udnyttes, at der ikke er nogen af os, der er kede af lange bilture. Simon havde taget Politikens Turen Går til Paris med i bilen, så han sad og øvede sig på franske ord - og han insisterede på, at have meget fransk udtale med. Jeg grinede så meget, at vi var nødt til at stoppe på en rasteplads for lige at få tisset. Så fik vi lige lidt ramlösa og stået lidt op, inden turen gik videre ned til Als og ind i Danfoss Universe. Jeg er gift med en elektriker, så derblev pillet, undersøgt, leget og grinet til den store guldmedalje. Der var ikke meget voksent over os dernede. Det gode ved Danfoss Universe er, at mange af de ting, man kan lege med, ansporer til at hele familien deltager, forstået på den måde, at flere kan benytte den samme ting samtidigt. Vi har aldrig været i Sønderborg - hvor er der bare smukt dernede. Da vi kørte over Chr. X's bro var vi nær kørt i vandet, for vi skulle se det hele. Vi blev med det samme enige om, at vi klart er nødt til at komme igen i løbet af sommeren. Måske en weekend i telt. Vi fik brugt en masse krudt dernede, så det var en god lang tur hjem. Da vi kom til Randers, blev der tanket op med en latte grande og så blev der skruet op for radioen - heldigvis så højt op, at vi ikke kunne høre os selv skråle med.

Da vi landede i sofaen hjemme gik der ikke længe inden vi begge faldt i søvn og måtte kravle i seng lidt senere.

Der blev sovet længe søndag, men vi var lige en tur i haven, fik vasket tøj og gjort rent. Min mor har købt en sofa af en dame, der bor på min vej, så den skulle vi lige ned med, fordi min mor ikke har trailer eller anhæng på sin bil. Damen er igang med at flytte, desværre, men da vi kom ned til hende, står hun ude i haven i storblomstrede gummistøvler. Hun er den eneste jeg kender, der tager læbestift på, inden hun går i haven. Det bliver så underligt, at hun ikke bor hernede mere. Heldigvis bliver hun i byen, så mon ikke turene med hundedamerne vil gå den vej en gang imellem.

Efter arbejdet i haven og varmen fra solen, blev vi enige om, at vi ikke var så opsat på at få varm aftensmad, så jeg lavede et fad med smørrebrød. Hvorfor er det, at jeg tit glemmer, hvor lækkert det er. Selvom det jo bare er en håndmand med pynt, så gør det bare hele forskellen. Det kommer vi nok også til at få flere gange i løbet af sommeren. Jeg fik stillet det nye vitrineskab op og gjort det nye stel klar til at flytte ind med det samme. Jeg skal stadig vænne mig til, at det står ude i køkkenet, og bliver positivt overrasket hver gang jeg går ud i køkkenet. Stellet består både af spisestel med flade tallerkender, dybe samt desserttallerkener. Kaffestel med kagetalerkener og fade, skåle, terrin og chokoladekande. Det er bare så fint, og jeg skal nok tage billeder, så du kan se det, men lige nu er mit køkken badet i sol, og med al det glas, bliver lyset kastet for meget rundt til at man kan se ret meget på billeder.

I dag er der lige blevet hængt to maskinfulde vasketøj ud og nu tror jeg jeg vil have en kop godmorgen kaffe inden jeg hopper i bad og skal møde på arbejdet.

Hav en rigtig god mandag!

3 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Skønt at høre at I har haft en dejlig weekend.. Sønderborg er en herlig by...
Sol og smil fra Ærø

Pernille på 1. sagde ...

Glæder mig til at se din nye vitrine og stel. Ja Sønderborg er en dejlig by, jeg har boet der i 3 år, men så savnede jeg altså også Odense igen :)
Ha en god dag

Huset i Hou sagde ...

Mette - Ja, jeg tror vi kommer lidt rundt i DK til sommer.
Pernille - ja der er utroligt smukt. Odense er også dejlig, helt bestemt. Jeg tror, man skal ud at vende for at se, hvor godt man også har det dér, hvor man kommer fra. Ellers er det meget lidt man kan sammenlige med :-)