fredag den 10. april 2009

Søskendehygge.


I går troede vi selv vi var vældigt snedige, for allel har jo købt ind til påske - vi har hørt så meget om, at onsdagen før påskedagene er årets største indkøbsdag. Idet vi bor i et sommerhusområde har alt åbent herude hele påsken. Derfor synes vi selv det var så snedigt fundet på at vente med at købe ind til torsdag - så kunne man jo nærmest få hele butikken for sig selv. Det skete så slet ikke. Der var nærmest kaostilstand, og havde det ikke været fordi vi kun havde ketchup og øl i køleskabet, så havde vi trukket os tilbage igen. Der skulle købes ind, for vi skulle på besøg hos min søster i går, og jeg havde letsindigt slået ud med armene og lovet en supreme dessert. Mins søsters kæreste er en meget stor Weber entusiast og har snakket meget om hvor saftig og lækker en kylling bliver i en webergrill. Det skulle så testes - og det var bare så lækkert. Mit bidrag var jordbærtærte og snacks til senere. Det har bare været en super hyggelig aften. Vi var også lige ude at se min søsters nye hus - så lækkert det er - 200 m ned til vandet og glasfacade i den halvdel, der vender ud mod vandet. Hun er også ved at tisse i bukserne af spænding - og jeg forstår hende godt. Det er bare et lækkert sted - lige hende. Og så er der spa og dampbad - ja, jeg regner med hyppige besøg. Vi spillede en masse brætspil - det var bare supersjovt, og vi var flere gange nødt til lige at holde en pause, for min søster kunne nærmest ikke få luft af grin. Min bror har en meget sofistikeret humør, og ved hvordan han kan få sine to søstre til at ligge vandret af grin.

Vi spillede pigerne mod drengene - og drengene fik storstryg -HÆ! I dag er det så os, der får besøg - det bliver helt sikkert også super hyggeligt.

6 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Uhm, den ser lækker ud den jordbærtærte- sætter jo store forventninger til dig idag:)

Lisbeth sagde ...

Elsker også at være sammen med mine 3 søskende. Desværre sker det ikke så tit, fordi mine 2 brødre bor i København.
Sidst tilkomne kæreste (snart svigerinde) kom til for 5 år siden, så de har fanget humoren. Det er sket flere gange at tårene løber ned ad kinderne af grin. :-)

Mette Lykke sagde ...

Den ser meget lækker ud, din jordbærtærte..
Godfornøjelse med gæsterne i dag..

Kirsten sagde ...

Uhmmm - synes nu også jordbær tærten ser fortrindelig lækker ud ;-))

God fornøjelse med gæsterne i dag...

Madame sagde ...

Det lyder som den dejligste dag, I havde - og tænk at bo i sådan et hus som din søsters. Ja, du må på besøg og nyde herlighederne. Min bror bor i Jylland, så der går alt for lang tid mellem vores søskendehygge ...

Huset i Hou sagde ...

Miss Muffin - Jeg håber dine forventninger blev indfriet :-)
Lisbeth - ja, det er bare så hyggeligt med søskendehygge. Selvom vi bor tæt på hinanden, kan det også være svært at samles, måske netop fordi det er så tilgængeligt, at det kan vi altid gøre. Boede vi længere fra hinanden, ville det jo være nødvendigt at planlægge en samling lidt mere - især, fordi vi er 4 :-)
Mette - den var go', kan du tro! Resten blev holdt gidsel hos min søster, hvor vi var. Måske lidt vammel, hvis man tog for stort stykke, for jeg havde lavet mazerinfyld, chokoladelag og creme også. Jeg blev vist lidt ivrig efter at forsøge at lave en hjemmelavet version af bagerens jordbærkage.
Kirsten - mange tak skal du have.
Madame - det var en meget dejlig dag. Huset hun flytter ind i er bare så lækkert. Selvom det ikke er i Hou, er jeg godt misundelig... hi hi