torsdag den 16. april 2009

Aflåst påskeleje.


Dagen i går var bare en lang stribe af forskellige gøremål. Simon arbejdede over, så hundedamerne og jeg var alene hjemme. Faktisk synes jeg ikke jeg fik lavet særligt meget, andet end at få rokeret rundt i vaskerummet, for vi får besøg af en varmemand, der skal udskifte vores varmemåler i dag mens vi ikke er hjemme. Jeg synes stadig, det er hårdt at komme igang igen efter påske, måske er det stadig søvnmanglen, der lige skal indhentes. I eftermiddag skal jeg mødes med en gammel veninde, som jeg ikke har set i meget lang tid. Vi har haft kontakt via www og telefon, og nu er hun endelig på besøg hos sin familie, som bor i samme ende af landet som jeg. Det bliver spændende, for jeg har ikke set hende siden vi gik på efterskole midt i 90erne. Det virker ikke, som om meget imellem os er ændret siden dengang, men sådan er det vel med ægte venner?

Nu er påskepynten taget ned igen, så mon ikke jeg snart skulle få lidt overskud på søvnkontoen - og overskud rent mentalt i det hele taget. Jeg vil ihvert fald forsøge at få erstattet det aflåste påskeleje med forårshumør -kan man shoppe sig til det?

8 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Tak for kigget på på ægget, det er meget smuk i alt sin enkelhed.
Aflåst påskeleje. sjovt udtryk !
Jeg er vild med at sætte ord sammen så de får en ny og sjov betydning..
Det kan du vist også :-))

Madame sagde ...

Ha' en dejlig dag med din veninde - det lyder rigtig hyggeligt, at I har fået kontakt igen.

Påsken tog også lidt rigeligt på mig, haha, jeg håber, du får shoppet dig ud af det aflåste påskeleje :O)

Pernille på 1. sagde ...

Kan du have en rigtig hyggedag med din veninde.

Griner lidt af ordet påskeleje, det må man helt sikkert kunne shoppe sig ud af .
Knus

Anette sagde ...

Var det ikke udpåsket du var forleden og nu aflåst påskeleje HA HA HA - skønne udtryk. God hygge med veninden - man kan sagtens være gode veninder selvom man ikke ses så tit. Mon ikke i har en masse at snakke om.

Huset i Hou sagde ...

Mette Lykke - Jeg er bare så super glad for mine påskeæg. Jeg skal klart ind og kigge hos Anette Bjerregaard, når jeg kommer i den ende af landet. Jeg har altid været vild med at lege med ordere, tviste dem og give dem ny mening. dt ere ikke altid, der eksisterer lige det ord, man kan have brug for - så laver jeg dem! Jeg har i en periode været freelance for 24Timer, så der fik jeg styret min ordlyst :-)
Madame - Jeg tror jeg starter med en is i Blokhus i dag, så må shopping komme her i weekenden, der skal jeg vist bruge en del penge. Vi skal til grænsen og så skal jeg have hentet mit stel, som jeg lige har købt. ouha... en dyr weekend.
Pernille - Mange tak skal du have

Anette - jo, jeg er glad for sammensatte ord. Jeg tror det bliver så brand hyggeligt!


Mange tak for jeres kommentarer.

- og rigtig god dag til jer alle

Samtal från min trädgård sagde ...

Man kan shoppe sig till meget, men forårsträthed kan man måske nok kun sove sig fra. Man skal også huske at göre sjove ting og komme ud i lyset, men det virker det, som om du gör.
Jeg håber, at du havde et godt möde med din veninde, det behöver man også.

Julia sagde ...

JA - desværre desværre desværre kan man SAGTENS shoppe sig til det. Ikke at jeg har meget erfaring for tiden...

Hanne's verden sagde ...

Haha... jeg er sikker på, at shopping kan få dig ud af det aflåste påskeleje. Det er i hvert fald et forsøg værd!!! Du har min fulde opbakning;o)
Hyg dig med veninden.