lørdag den 11. april 2009

Well done!


Simon fik mig lokket med i haven. Vi er lige kommet ind igen. Der er lavet forlængelse af et eksisterende bed med stokroser. I den anden ende skal der plantes geoginer. Vi fik luget i alle bedene rundt om huset. Simon holder fortsat fast på, at der skal flis i i morgen, for han mener det er rasende pænt - der er jeg ikke helt enig, men jeg kan godt følge hans idé om, at i år skal haven nydes mere end der skal ydes i den. Vi fik omlagt det meste sidste år inden brylluppet, så det var ikke meget sommerferie der blev holdt dér. Flis kan begrænse vedligeholdelsen en smule, så det er vel ok med mig, selvom jeg synes det er meget borgerligt og parcelhusagtigt - men Simon bliver glad, for han er vild med det rene og pæne. Vi er lige kommet ind fra haven, så nu skal benene slås op og der skal snuses rundt i blogland inden høkassen kalder. Sov godt, når du kommer dertil :-)

6 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Du har været flittig.. Det vidner den fyldte trillebør om..
Her på Øen har vi mange stokroser, jeg skal samle nogle frø til dig, når den tid kommer.. Forsat god påske..

Huset i Hou sagde ...

Ej hvor er det pænt af dig! Det ville jo være fantastisk med ærøske stokroser. Jeg er helt vild med den slags 'souvenirs' I forvejen har jeg en solbærbusk fra Island.

Fru Lipka sagde ...

Hvor har I været flittige. Det giver en god fornemmelse at få ordnet en masse, ikk? Og så er det kønt at se på.

Pernille på 1. sagde ...

Ja du trænger da til et velfortjent hvil, det lyder som om at I har mange gode ideer til haven, den skal nok blive rigtig fin.
God dag

Linda sagde ...

Jeg får helt dårlig samvittighed når jeg hører hvor aktive I er ;-)

Btw - du har vel ikke nogle fotos af dine hunde? Kunne være hyggeligt at se dem :-)

Huset i Hou sagde ...

Fru Lipka... ja det er virkelig blevet rart at være i haven. vi sankkede om, at da vi mødte hiunanden for snart 10 år siden, ville vi have forsvoret at bruge en lørdag aften på at luge - og være glade :-)
Pernille - jeg håber den bliver god med tiden, selvom jeg nu langt fra er nogen Søren Ryge.
Linda - jeg har sat et billede på i mit seneste indlæg til ære for dig ;-)